Speedy Budgetbouw
Konijnendijk 1 A
3211 LD  Geervliet

Tel 06 51116113
info@speedybouw.nl
home.
blokhutten.
garages.
tuinmeubilair & deco.
tuinschermen & hekken.
pergola's.
speeltoestellen.
dierenverblijven.
houtartikelen.
ijzerwaren tuinartikelen.
tuinbeelden.
kunststof tuinartikelen.
kunststof gevelbekleding.
kunststof wand en plafond.
dakranden en overstekken.
kunststof dakgoten.
kunststof vloer artikelen.
lichtplaten en koepels.
overkappingen & carports.
referenties + foto's.
contact.
Speedy Budgetbouw
Uw leverancier voor kunststof
gevelbekleding
en houten tuinartikelen

Altijd de voordeligste!
CONTACT2

lichtplaten voor gratis daglicht

perfectie in daglicht

Een hecht team van medewerkers van van Boven Gorinchem houdt zich voortdurend bezig met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage van kunststof daglicht producten. Hierbij houden wij rekening met de laatste voorschriften op het gebied van bijv. isolatiewaarde, brandveiligheid en vormgeving. Toepassingen met overspanningen tot maar liefst 20 meter, van hoogwaardige materialen polycarbonaat, acrylaat, pvc of polyester worden zo nodig aan de nieuwe eisen aangepast. Wij bieden u een keuze uit ruim 160 verschillende profielen. De productie van polyesterplaten vindt plaats op de door ons zelf ontwikkelde, ultra moderne machines.

 

De brandvertragende polyester platen zijn vervaardigd met een brandvertragende hars waarmee wordt voldaan aan de meest recente Europese normen ten aanzien van brandgedrag.

 

Nieuw: duurzaam PVC-klikprofielsysteem

Duurzaam PVC-klikprofielsysteem met geïntegreerde flexibele afdichting. Een uitstekend en voordelig alternatief voor aluminium profielen. Het systeem wordt gemaakt van hoogwaardig PVC en is zeer stabiel. De kwaliteit van het materiaal is vergelijkbaar met kunstofkozijnen.

damwandplaten

Onze damwandplaten worden gemaakt van hoogwaardige materialen polyester, pvc, polycarbonaat.

 

polyester

Standaard polyesterplaten worden geproduceerd uit een licht stabiele polysterhars met een versterking van glasvezelmatten. Daarnaast kunt u kiezen voor brandvertragende of zelfs onbrandbare polyester golfplaten. Wij kunnen de platen in de door uw gewenste kleur leveren. Tevens is de plaat te voorzien van levensduur verlengende protectiefilm. Beschikbaar in diverse profielen.

 

pvc

Pvc glasheldere platen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van lichttransmissie, vormvastheid, kleurechtheid en brandveiligheid. Beschikbaar in diverse profielen.

 

polycarbonaat

Polycarbonaat damwandplaten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van slagvastheid en brandveiligheid.

designplaat®

Speedy Bouw kunststoffen heeft een innovatief product ontwikkeld. Polyester golfplaten voorzien van een motief naar uw eigen keuze.Onze Designplaat® is een zeer veelzijdig polyester product. Dat biedt ongekende mogelijkheden. Wat u ook kiest: grindstructuur, dakpannenmotief of een zonnebloemeffect. Voorbeelden te over. De toepassingen van onze Designplaat® zijn eindeloos zowel in als buitenshuis! Laat u adviseren en informeer naar de vele mogelijkheden.

golfplaten

perfectie in daglciht

Onze golfplaten worden gemaakt van hoogwaardige materialen polyester, pvc, polycarbonaat. Golfplaten van polycarbonaat enkel- en driewandig.

 

polyester

Standaard polyesterplaten worden geproduceerd uit een licht stabiele polyesterhars met een versterking van glasvezelmatten. Daarnaast kunt u kiezen voor brandvertragende of zelfs onbrandbare polyester golfplaten. Wij kunnen de platen in de door uw gewenste kleur leveren. Tevens is de plaat te voorzien van levensduur verlengende protectiefilm. Beschikbaar in diverse profielen.

 

pvc

Pvc glasheldere platen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van lichttransmissie, vormvastheid, kleurechtheid en brandveiligheid. Beschikbaar in diverse profielen en vlakke rollen.

 

polycarbonaat

Golfplaten in enkel- en driewandige uitvoering. Voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van slagvastheid en brandveiligheid. Driewandig polycarbonaat golfplaten voldoen aan de hoogste eisen van isolatie.

ondexplaten

Ondex hoogwaardige kunststoffen scheppen onbeperkte mogelijkheden voor het ontwerp van daglichtconstructies.Het bi-oriëntatie productieproces van de ONDEX-platen is uniek in de wereld van PVC-platen.Wat de fabricatie zo uniek maakt is het feit dat de platen in het productieproces gelijktijdig in de twee richtingen getrokken worden, in de lengte en in de breedte. Deze verandering in de structuur van de moleculen maakt dat deze platen uitzonderlijk slagvast zijn. De uitrekking is volledig mechanisch en definitief zodat er geen chemische additieven dienen toegevoegd worden om de veroudering tegen te gaan. De moleculaire herschikking geeft een onnavolgbare kwaliteit aan de ONDEX-platen.

 

ondex ecolux, origineel in zijn eenvoud

De platen van het Ondex Ecolux gamma zijn vervaardigd volgens hetzelfde productieproces als het Ondex HR gamma: de bi-oriëntatie. Daarom beschikken zij over dezelfde mechanische eigenschappen. De verscheidenheid in profielen en kleuren maakt dat deze platen geschikt zijn voor toepassingen zoals pergola's, tuinhuisjes, afdaken, fietsstallingen, garages enz.

 

ondex HR, de meest slagvaste pvc plaat

De gebi-oriënteerde Ondex HR platen zijn bestemd voor dak- en wandbekleding.

Zij zijn specifiek aangepast voor alle industriebouw. De kwaliteit van de Ondex HR platen laat toe ze te gebruiken in de meest moeilijke omstandigheden.

 

ondex plan, de vlakke plaat in kleur

De Ondex Plan-platen zijn specifiek ontwikkeld ter bescherming en ter verfraaiïng van diverse oppervlakten. Gekleurd in de massa, glad of licht generfd, kunnen deze platen toegepast worden daar waar men op zoek is naar esthetiek, duurzaamheid, veiligheid en hygiëne.

 

ondex sollux, een oplossing voor ieder bouwproject

Dankzij de kwaliteiten van gebi-oriënteerde Ondex PVC platen, is het

Ondex Sollux gamma uitermate geschikt voor toepassingen in de landbouwsektor.

 

Ondex platen zijn geschikt voor een groot aantal toepasisngen:

• industriebouw

• bouwsector

• land- en tuinbouw

• muurbekleding

• decoratie

vlakke platen

perfectie in daglicht

Vlakke platen zijn kanaalplaten vervaardigd uit onbreekbaar polycarbonaat. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen m.b.t. brandeigenschappen en slagvastheid.

Deze kunt u zeer eenvoudig verwerken en op maat zagen. Ons advies is om bij het zagen gebruik te maken van een fijntandige metaalzaag of een decoupeerzaag.

(vee)stal ventilatienokken

Ventilatienokken zijn ontwikkeld om uw (vee)stal optimaal te voorzien van ventilatie. Een ventilatienok bestaat uit plaatmateriaal en beugels. Als plaatmateriaal kunt u kiezen voor polyster of pvc. De beugels zijn in twee modellen beschikbaar, standaard en koppelstang. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn zeer eenvoudig te verwerken.

lichtkoepels voor gratis (dag)licht

 

standaard lichtkoepel

De staandaard lichtkoepels worden geheel geproduceerd uit hoogwaardig acrylaat of polycarbonaat en zijn voorzien van een schroefbevestigingssysteem. Alle lichtkoepels kunnen geleverd worden met diverse ventilatiesystemen. Van eenvoudige handbediende tot uitgebreide rook- en warmteafvoersystemen.

 

lichtkoepel plus

Iedere Plus lichtkoepel is voorzien van een wit gemoffeld aluminium omrandingsprofiel. Compleet met kunststof afdichtingsprofielen voor water- en winddichte afsluiting en een uniek inbraakveilig en spanningsvrijbevestigingssysteem.

 

luxea

Luxea is een revolutionair systeem. De Luxea verlicht talrijke commerciële en industriële complexen, overheids- en schoolgebouwen. De Luxea is een troef voor alle bedrijven en instanties waar overdag geschikte (en gezonde) verlichting van groot belang is. Hoog tijd dat u kunt gaan genieten van deze unieke, besparende voordelen.

Waarom het daglicht deze rekening niet laten betalen?

 

solatube

Met de Solatube bieden wij u daglichttoetreding op plaatsen waar een standaard lichtkoepel door bouwkundige/technische reden(en) ontoereikend zijn. Door een lichtkoker realiseert u daglichttoetreding op een innovatieve manier.

 

Novolux-Glasraam

Sinds kort hebben wij de Novolux-Glasraam in ons assortiment! Deze lichtkoepel met een Novolux-Glasraam biedt een optimale warmte- en geluidsisolatie. Het Novolux-Glasraam is standaard verkrijgbaar in een vaste en een elektrisch te bedienen ventilerende uitvoering, waarbij in het laatste geval de kettingmotoren in het raam zijn geïntegreerd en keurig uit het zicht blijven. In combinate met een enkelwandige koepel verkrijgt u zo een optimale isolate.

lichtstraten en lichtwanden voor gratis daglicht

De lichtstraten worden standaard vervaardigd uit hoogwaardige acrylaat- of polycarbonaatplaten in combinatie met aluminium profielen. De lichtwanden worden standaard vervaardigd uit meerwandige polycarbonaatplaten. Alle mogelijke constructies worden in nauw overleg met de architect en/of u geproduceerd en gemonteerd. Hoge eisen op het gebied van bijvoorbeeld slagvastheid, isolatie of brandveiligheid vormen voor ons geen enkel probleem.

terrasoverkapping vergroot uw woongenot

perfectie in daglicht

Een hecht team van medewerkers houdt zich voortdurend bezig met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage van kunststof daglicht producten. Hierbij houden wij rekening met de laatste voorschriften op het gebied van bijv. isolatiewaarde, brandveiligheid en vormgeving. Toepassingen met overspanningen tot maar liefst 20 meter, van hoogwaardige materialen polycarbonaat, acrylaat, pvc of polyester worden zo nodig aan de nieuwe eisen aangepast.

 

De terrasoverkapping is duurzaam en onderhoudsvrij waardoor u jarenlang buitenplezier beleeft. De terrasoverkapping bestaat uit aluminium profielen, standaard gemoffeld in de kleuren wit of antraciet, in combinatie met polycarbonaat massieve of kanaalplaten. De terrasoverkapping is in verschillende maten verkrijgbaar. Optioneel: LED verlichting en zijwanden.

carports een verrijking van uw woning

perfectie in daglicht

Op basis van haar ervaring heeft Speedy Bouw Carport-concept ontwikkeld. Het concept bestaat uit geheel in eigen huis ontwikkelde aluminium profielen welke standaard gemoffeld worden in een door u te kiezen kleur. De kunststof platen zijn verkrijgbaar in een massieve of een kanaalplaat uitvoering. In de kleuren glashelder, opaalwit en brons. De carport is verkrijgbaar in een 9-tal standaard afmetingen en kan desgewenst losstaand of aan het huis gemonteerd worden.

 

Het concept is geheel gestandaardiseerd wat betekent dat de profielen de juiste lengte hebben, de kunststof platen op maat zijn en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden bijgeleverd. U kunt de carport zelf monteren. In sommige situaties kan het voorkomen dat het bijna onmogelijk is om een standaard carport te maken die voldoet. Wij kunnen carports ontwerpen naar uw wens. Een carport op maat! Dankzij de talloze mogelijkheden in vormen, afmetingen en profielkleuren kunt u altijd een carport bedenken die volledig past bij de architectuur van uw woning.

speedy1.pdf
speedy1.pdf
speedy1.pdf
speedy1.pdf
speedy1.pdf