Speedy Budgetbouw
Konijnendijk 1 A
3211 LD  Geervliet

Tel 06 51116113
info@speedybouw.nl
home.
blokhutten.
garages.
tuinmeubilair & deco.
tuinschermen & hekken.
pergola's.
speeltoestellen.
dierenverblijven.
houtartikelen.
ijzerwaren tuinartikelen.
tuinbeelden.
kunststof tuinartikelen.
kunststof gevelbekleding.
kunststof wand en plafond.
dakranden en overstekken.
kunststof dakgoten.
kunststof vloer artikelen.
lichtplaten en koepels.
overkappingen & carports.
referenties + foto's.
contact.
Speedy Budgetbouw
Uw leverancier voor kunststof
gevelbekleding
en houten tuinartikelen

Altijd de voordeligste!
CONTACT2

Terrasoverkapping vergroot uw woongenot

 

Een hecht team van medewerkers van van Boven Gorinchem houdt zich voortdurend bezig met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage van kunststof daglicht producten. Hierbij houden wij rekening met de laatste voorschriften op het gebied van bijv. isolatiewaarde, brandveiligheid en vormgeving. Toepassingen met overspanningen tot maar liefst 20 meter, van hoogwaardige materialen polycarbonaat, acrylaat, pvc of polyester worden zo nodig aan de nieuwe eisen aangepast.

Bootpoorts het onderdak voor uw boot

 

Iedereen wil graag zelf zijn tijd indelen. Ofwel dat iemand onder alle weersomstandigheden kan bepalen wanneer hij onderhoud pleegt aan zijn boot. Uw klant wilt lagere onderhoudskosten waarbij de restwaarde van de boot gewaarborgd blijft. Als ondernemer bent u continu op zoek naar mogelijkheden om uw exploitatie te optimaliseren en uw klanten tevreden te houden. Zowel u als uw klant kijkt naar tendensen in de markt en de mogelijkheden.

In dit alles is het Nederlands klimaat een grote spelbreker. Met onze drijvende en vaste bootoverkappingen kunt u hierin ‘sturen’. U biedt uw boot letterlijk onderdak. Waarbij terugverdientijd, gemak, kwaliteit en uitstraling de sleutelwoorden zijn. Wij kunnen bootports ontwerpen naar iedere individuele wens. Een bootoverkapping op maat! Dankzij de talloze mogelijkheden in vormen, afmetingen en profielkleuren kunt u altijd een  bootoverkapping bedenken.

 

Voordelen bootoverkappingen:

- lagere onderhoudskosten
- onder alle weersomstandigheden onderhoud plegen
- onderhoudsvrije kunststof drijvers
- gedegen uitstraling