Speedy Budgetbouw
Konijnendijk 1 A
3211 LD  Geervliet

Tel 0181 769145
Mobiel 06 51116113
info@speedybouw.nl
home.
blokhutten.
garages en carports.
tuinmeubilair & deco.
tuinschermen & hekken.
pergola's.
speeltoestellen.
dierenverblijven.
houtartikelen.
ijzerwaren tuinartikelen.
tuinbeelden.
kunststof tuinartikelen.
kunststof gevelbekleding.
kunststof wand en plafond.
dakranden en overstekken.
kunststof dakgoten.
kunststof vloer artikelen.
lichtplaten en koepels.
overkappingen & carports.
referenties + foto's.
contact.
Speedy Budgetbouw
Uw leverancier voor kunststof
gevelbekleding
en houten tuinartikelen

Altijd de voordeligste!
CONTACT2

Houten tuinmeubelen

 

Wie houten tuinmeubelen zegt, zeg Speedy Budgetbouw. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij over een uitgebreid gamma houten tuinmeubelen beschikken. Reeds jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van tuinhoutartikelen van Solid bvba. Onze producten zijn dan ook steevast van de hoogste kwaliteit.

Ons gamma houten tuinmeubelen bevat onder andere houten banken en picknicktafels. die wij in diverse uitvoeringen hebben.

Onze soberste houten tuinmeubilair kan ongemerkt in de tuin vertoeven zoals een kameleon. Onze stijlvolle houten banken daarentegen, kunnen een sierstuk in de tuin zijn waar bezoekers graag op plaats nemen, al was het maar omdat ze er zo uitnodigend bijstaan.
Houten tuinmeubelen zien er niet alleen heel natuurlijk uit -waardoor ze perfect in de tuin passen,- ze voelen ook veel prettiger aan dan metalen of kunststoffen stoelen, tafels en banken.
Onze houten tuinmeubelen zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit. Om het hout te beschermen tegen externe factoren is het geïmpregneerd zodat schimmels en insecten er geen vat op kunnen krijgen en u jarenlang onbezorgd kunt genieten van uw investering.

U kunt natuurlijk van het late najaar tot de vroege lente bepaalde tuinmeubelen opbergen in een carport of garage om ze extra te beschermen maar onze techniek garandeert de optimale bescherming voor alle houten tuinmeubelen.

S8414 modern Kinderhuisje op stelten Speedy de luxe

Art. nr: S8414

Lengte: 1800 mm
Breedte: 1800 mm
Hoogte 2270 mmspeedy1.pdf

Prijs € 837,– incl. BTW